WARSZTATY WOKALNE Z MACIEJEM PAWLAKIEM

Pierwsza edycja Proscenium Master Class odbędzie się w dniach 15-16 maja 2021 roku w MDK przy ul. Łazienkowskiej 7 w Warszawie. Tematem warsztatów będzie interpretacja piosenki musicalowej.

O PROWADZĄCYM

Laureat Nagrody Muzycznej im. Jana Kiepury w kategorii Najlepszy Wokalista Musicalowy za tytułową rolę w musicalu "Pippin" wystawianym na deskach Teatru Muzycznego w Poznaniu. Od lat kreuje pierwszoplanowe postacie w największych teatrach muzycznych w kraju. Możemy go oglądać m.in. jako Chrisa w "Miss Saigon" w Teatrze Muzycznym w Łodzi czy jako Lucasa w "Rodzinie Addamsów" w Teatrze Syrena w Warszawie. W Teatrze Variete w Krakowie kreował postać Emmetta Forrestta w "Legalnej Blondynce". Możemy go także oglądać w spektaklach Teatru Rampa ("Jesus Christ Superstar" czy "Rapsodia z Demonem"). W 2018 roku na deskach Teatru Polskiego w Warszawie zaśpiewał razem m.in. z gwiazdą Broadwayu oraz West Endu - Raminem Karimloo!

O WARSZTATACH

Warsztaty odbędą się w dniach 15-16 maja. Tematem spotkania będzie interpretacja piosenki musicalowej. Pięć godzin zajęć każdego dnia - w sobotę wszyscy uczestnicy warsztatów zaprezentują fragment utworu musicalowego - będzie to podstawa do pracy indywidualnej skierowanej równocześnie do wszystkich. Blok niedzielny zakłada wspólną pracę nad wybranym przez pedagoga utworem począwszy od rozczytania fragmentów, przez opracowanie wokalne i interpretację aktorską. Master Class zakończy się wręczeniem certyfikatów Fundacji, potwierdzających udział w dwudniowych warsztatach.

ZAPISY

W Warsztatach wziąć udział mogą osoby, które ukończyły 16 lat, posiadające co najmniej podstawowe umiejętności wokalne. Koszt warsztatów to 350 zł. W trosce o jakość zajęć oraz bezpieczeństwo obowiązuje limit miejsc. Chęć uczestnictwa w warsztatach można zgłosić, wysyłając uzupełniony formularz - żeby do niego przejść wystarczy nacisnąć przycisk poniżej!

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY